Archive

Yoga Beginnerscursus

Browsing

Zeker een aanrader voor wanneer je yoga weer wil oppakken of wanneer je meer wil weten van yoga.

Door de cursus weet ik beter waarop ik kan letten tijdens de yoga houdingen tijdens een yogales. En ben ik mij weer meer bewust geworden wat yoga betekend en voor mij kan betekenen.
Amanda deelt haar kennis met liefde en is aandachtig voor iedereen in de groep. Zeker een aanrader voor wanneer je yoga weer wil oppakken of wanneer je meer wil weten van yoga.

Naast het leren van de basishoudingen, lag er ook veel focus op de mindset en achtergrond van yoga.

Dankzij de yoga beginnerscursus heb ik op een heel laagdrempelige manier kennis kunnen maken met alle aspecten van yoga. Naast het leren van de basishoudingen, lag er ook veel focus op de mindset en achtergrond van yoga. Heel interessant om meer te weten te komen over het hoe en waarom! De sfeer binnen de groep was heel fijn en door Amanda’s leuke manier van lesgeven had iedereen genoeg zelfvertrouwen om zich volledig aan de yoga over te geven. Zeker een aanrader!

Weet nu de betekenis achter de houdingen

Ik kopieerde altijd zo goed mogelijk de houdingen die werden voorgedaan maar weet nu dat yoga veel meer is dan dat. Het 8-voudige pad, de ademhalingsoefeningen en meditaties maken het een complete lifestyle. Ook de betekenis achter houdingen die je minder fijn vindt, gaf echt even een ander perspectief.

Ontspannen en in knus verband bezig zijn

Het was zeer verruimend om gedurende twee ochtenden alleen maar bezig te zijn met mijn lichaam en mijn geest. Het op een ontspannen en in knus verband bezig zijn met de basis van yoga waarbij lichaam en geest worden samengebracht zorgde voor een verhelderende blik. Het weekend heeft mij verschillende aandachtspunten meegegeven die ik zeker ga toepassen in mijn dagelijks leven. Kortom voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga is deze cursus onwijs aan te raden.”