Testimonials

Erg op me gemak en veel geleerd

Wat een goede ervaring! Voelde me erg op me gemak en veel geleerd. Amanda is erg fijn om naar te luisteren en heel oprecht. Prettige mix van ontspanning, oefeningen, uitleg en gezamenlijk ervaren praten. Voelde mij erg relaxed na de cursus.
Laska
Deelgenomen aanYoga Beginnerscursus

Ontspannen en in knus verband bezig zijn

Het was zeer verruimend om gedurende twee ochtenden alleen maar bezig te zijn met mijn lichaam en mijn geest. Het op een ontspannen en in knus verband bezig zijn met de basis van yoga waarbij lichaam en geest worden samengebracht zorgde voor een verhelderende blik. Het weekend heeft mij verschillende aandachtspunten meegegeven die ik zeker ga toepassen in mijn dagelijks leven. Kortom voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga is deze cursus onwijs aan te raden.”
Fréderique
Deelgenomen aanYoga Beginnerscursus

Weet nu de betekenis achter de houdingen

Ik kopieerde altijd zo goed mogelijk de houdingen die werden voorgedaan maar weet nu dat yoga veel meer is dan dat. Het 8-voudige pad, de ademhalingsoefeningen en meditaties maken het een complete lifestyle. Ook de betekenis achter houdingen die je minder fijn vindt, gaf echt even een ander perspectief.

Esther
Deelgenomen aanYoga Beginnerscursus

Naast het leren van de basishoudingen, lag er ook veel focus op de mindset en achtergrond van yoga.

Dankzij de yoga beginnerscursus heb ik op een heel laagdrempelige manier kennis kunnen maken met alle aspecten van yoga. Naast het leren van de basishoudingen, lag er ook veel focus op de mindset en achtergrond van yoga. Heel interessant om meer te weten te komen over het hoe en waarom! De sfeer binnen de groep was heel fijn en door Amanda’s leuke manier van lesgeven had iedereen genoeg zelfvertrouwen om zich volledig aan de yoga over te geven. Zeker een aanrader!
Laurine
Deelgenomen aanYoga Beginnerscursus

Zeker een aanrader voor wanneer je yoga weer wil oppakken of wanneer je meer wil weten van yoga.

Door de cursus weet ik beter waarop ik kan letten tijdens de yoga houdingen tijdens een yogales. En ben ik mij weer meer bewust geworden wat yoga betekend en voor mij kan betekenen.
Amanda deelt haar kennis met liefde en is aandachtig voor iedereen in de groep. Zeker een aanrader voor wanneer je yoga weer wil oppakken of wanneer je meer wil weten van yoga.
Marie
Deelgenomen aanYoga Beginnerscursus
Ik dacht dat mediteren alleen kon lukken als je een rustig en ‘zweverig’ type zou zijn. Niks van waar! Ik kan nu beter bij mijn gevoelens, duidelijker mijn grenzen aangeven en oprecht meer genieten van dit leven, dank je!
Thecla
Deelgenomen aanMindfulness Cursus

De lichtheid, gelijkwaardigheid en de humor van Amanda zorgen ervoor dat je je veilig voelt en bevorderen je bewustwording en persoonlijke groei. 

De mindfulness training bij Amanda was heel fijn. Respectvol, rustig, aandachtig.
Op een liefdevolle wijze begeleid Amanda je aan de hand van de oefeningen. Ze staat open voor wat er gebeurt, zonder oordeel, of haast, ze is ‘echt aanwezig in het moment’. De lichtheid, gelijkwaardigheid en de humor van Amanda zorgen ervoor dat je je veilig voelt en bevorderen je bewustwording en persoonlijke groei.
Paula
Deelgenomen aanMindfulness Cursus